Vad ska man göra ?

Om du ändå kunde förstå hur mycket du sårar mig, du sabbar hela familjen.
Du har fått så många chanser, och du säger att du ska sluta! Vi litar på dig, vi vill ju ditt bästa, men varför kan du inte ens försöka att hålla det du lovar. Vi förstår att det kanske är svårt, men snälla.. hela familjen drabbas, vi vill alla ditt bästa, och alla vi hjälper dig, försök att vilja lite själv också.
Tro inte att vi trivs tillsammans med dig, för det gör vi inte. Inte det du gjort mot oss. Inte det du gjort mot mig, det kommer jag aldrig kunna släppa.
Visst den ena saken har du blivit bättre på. Minns du att jag sa att jag älskade dig för några år sen ? Du kan glömma dom tre orden, jag vill kunna säga dom till dig, men det går bara inte.
Minns du att du slog mig ? Minns du att du stod och skrev & svärde åt mig ? Minns du hur mycket du sårade mig ?
Förstår ni att jag inte trivs tillsammans med er i familjen, jag gillar inte er.
Jag vill kunna leva ett normalt liv, och ha det bra. Ha myskvällar framför tvn med familjen och kunna känna mig bekväm tillsammans med er.. Men jag har nog hamnat i fel värld, jag känner mig inte hel är.
Vi vill ju hjälpa dig & vi vill dig bara väl, för egentligen inners inne älskar vi dig, men det går inte att säga så när du inte ens vill försöka själv, tyvärr!

En dag kommer ni förstå hur mycket du/ni sårat mig. Och den dagen kommer ni att ha ångrat det ni gjort.
Jag vet inte hur jag ska förklara hur jag mår, jag mår helt enkelt bara sjukt dåligt...



Kollat fotboll ikväll med tjejerna! :)<3
Kaffe,Coca-cola,smågodis & nadja är kanon ! haha :)
Kallt ute, brrr.. Blir ett varmt täcke snart, kram kram*

Fundersam ..

Har haft en bra dag i skolan, skolfottot gick väll bra, blev rätt så nöjd med mitt enkort faktiskt. Men klassfottot däremot blev jag inte jätet nöjd med, men det får gå :) Efter skolan följde jag med Sara hem till Ruda, vi lagade lite mat och tramsade oss, och åkte till fotbollsträningen, och idag kändes det riktigt bra på träningen, kanonkul var det! Det är något man blir positiv av, bra prestationer och bra koncentration-ibland. Alla gör så gott dom kan.
Hur har ni haft det idag ? Vad har ni gjort ?

Efter en varm och skön dusch tog jag några frallor och satte mig här. :)
Tänkte lägga mig snart, redan! :) Ska plugga lite tänkte jag.. Redan fredag imorgon, och jag ska kolla på match imorgonkväll, så förmodligen blir det nog inget bloggande imorgon, tyvärr. Men på lördag ska jag försöka hinna med lite. :)

Jag hoppas alla mår bra & att ni fortsätter att läsa min blogg och komenterar! :)
Massa kramar, <3

Snälla, stanna kvar, vi vill ha dig här! </3

Promenix i höstvädret.

Hejsan alla sötisar! :)
Hur mår alla ?
Jag mår kanonbra, och har precis jobbat med matte och läst lite spanska. Jag ska cykla till Pernilla, och sedan ut och gå med hunden! :)
Blir en låångpromenad har jag tänkt mig faktiskt. :)
Är rätt så skönt att gå av sig ibland. När ni är ute och går, vart brukar ni gå då ? Har ni något speciellt ställe som ni alltid är ute och går vid ? :)

Imorgon tar vi skolfotto i skolan & jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig än, vill ni hjälpa mig vore det ett stort tack!, annars får jag sitta hela kvällen framför min garderob ;)
Har iallfall tänkt att ha plattat hår & uppsatt lugg. Det blir nog bra tillslut iallfall, får väll hoppas på det!

Nu ska jag ta på mig utochgå kläder och ge mig iväg. Vi kanske hörs lite senare ikväll. Kramar på er därute!

My heart will go on,-

Jag har lärt mig att inte lyssna på dig längre, utan gå vidare med det jag själv är nöjd med.
Jag förstår inte att jag kunde spendera så mycket tid på dig & lyssna på dig så mycket som jag gjorde, herregud hur mycket kan man misslyckas ?
Men nu har jag lärt mig det, att aldrig mer, ALDRIG mer ska jag göra det! För du är såååå borta i mitt liv.


Från torsdag till söndag förra veckan var jag i Ruda, och hade kanonkul tillsammans med Sara, <3 :)
Hon är verkligen guldvärd, världens finaste vän!!
Spelade match mot Blomstermåla igår, och vi vann med 6-0 :)
Kom hem och gick till frövi och kollade på Damlaget, och det blev vinst där med 3-2 :), kanonbra!<3
Sista matchen för vårt lag den 20/9 mot Lindsdahl. Sen är det uppehåll.. Vad ska man sporta då ? Kanske lite innebandy .. Vi får se.

Nej nu är jag jätte trött, ska lägga mig under mitt tjocka täcke och kolla i resekataloger. :)
Mysigt & sköönt. God natt & kramen!

Vilket ställe gillar ni mest att åka utomblands till ?
Jag har varit i Turkiet,Grekland & Cypern, och det lutar åt Grekland eller Cypern 2010. Jag hoppas mest på Grekland, gillar det stället! <3


Lycklig !!

Skoljoggen gick jätte bra, ett varv va 2km visst :) Jag sprang fyra varv iallfall, så det blev 8km.
Det kändes gutt! =)
Igårkväll var jag på Speedway i Målilla, så kunde tyvärr inte ta några kort, och när jag kom hem därifrån orkade jag inte blogga. Men Dackarna förlorade och Lejonen vann. :(

Ikväll har jag tränat med damlaget & jag blev uttagen till B-lagsmatch på fredag här hemma :) Skojskoj, på kvällen blir det hänga med Sara J hem till ruda, och vara med några. <3
Sover där & vi är ensamma hemma på lördagen, guuttguutt! :)
Bara massa mys <3

På fredag slutar jag tidigt och tar buss in till O-hamn med Felicia, gå runt lite, käka pizza, sen färga mitt hår :) Sen åka hem till samlingen och ladda inför match, för nu jävlar ska vi B-laget vinna!!! :)
På söndag spelar vi match mot Blomstermåla också, hejaheja oss! =)

Nu tänkte jag plugga spanska & teknik som jag har tills imorgon. Och vet ni ? Jag har sovmorgon till fem över tio imorgon, så himla gutt!!!
Vi hörs en annan dag, kanske imorgon. Ska på 3-årskalas! Krambanan.

Och jag är världens lyckligaste,
du är den finaste i mitt liv!, Adam, <3


Spanskaprov ..


Försöker plugga till Spanskaprovet som vi har imorgon ..
Får hoppas på att det går bra, :)
Skoljoggen är det imorgon också, 1 varv = 4km. Ska försöka springa så många ja orkar och kan, har ont i mina hälsenor ... Inte bra, men ska försöka iallfall..

Har tränat fotboll nu ikväll med damerna, och det är riktigt kul! :)
En varm & härlig dusch därefteråt, börjar bli ruggit nu om kvällarna... Hösten är verkligen här nu.
Tänkte faktiskt ut och ta lite kort imorgon, om det är bra väder till det.. Så det kan hända att det kommer ut lite bilder här om jag hinner med att fotta lite smått.
Måste jobba mycket med matten denna vecka också, mkt med det nu, vi ska hinna till blå/röd kurs på fredag..

Ja just det ja, på fredag ska jag färga mitt hår :)
Mörkare med något i, min moster färgar på hennes salong, så hon bestämmer oftast alltid det :)
Det blir alltid bra!

Nej, nu ska jag fortsätta att plugga på Spanskan, håll tummarna för mig för både Spanskaprovet & skoljoggen imorron. Kramar & ha en fortsatt bra måndagskväll.

Och ni ?
Säg gärna till om det är något ni vill veta mer om mig, eller om vad jag gör på fritiden o vad jag gillar och så. Bara fråga på!

Komenterar ni, så bloggar jag!

Hej & förlåt för detta, jag vet att det vart ett riktigt bra tag sen nu, men som sagt, fotbollen & skolan är det mycket med nu, men som rubriken,- komenterar ni mer, så bloggar jag mer, ska börja försöka hinna med ett varje dag nu! :) Men det beror ju helt på er .. hur ni vill ha det ?!


Lite kort om dagen, det har faktiskt mest varit fotboll idag.
Kollade på min kusins lag på förmiddagen, dom vann med 5-2 :)
Åkte hem en kort stund och käkade lite mat & passade på att kolla på en film som jag hyrt.
Sedan var det dags att kolla på småkillarna, men dom förlorade tyvärr med 5-0.. :(

Jag stannade kvar där nere på Frövi efter den matchen, och satt och väntade på Ann. Skulle hjälpa henne lite. Damlaget spelade nu ikväll, och ojoj vad jämt det va hela första halvlek som slutade 0-0. Men efter tjugo minuter på andra halvlek börjar dom andra få lite mer flyt och får in 3 mål, tyvärr. Ibland kan det va lite orättvist, och vi hade några chanser, men satte dom inte. Jag fick gå hela matchen på linjen och det gick jätte bra :)
Synd att vi förlorade, vi kunde lika gärna vunnit eller fått 1 poäng iallfall .. Men men.
Och just det, jag spelade match igår med mitt lag,-F95, vi förlorade också tyvärr med 3-0. Men vi borde fått den vinsten, dom va så sjukt dumma i huvudet! Dom kallade alla i vårt lag någontingen, antingen det ena eller det andra, så sjukt orättvis match! Fy. Sånt blir man så jävla besviken på verkligen.. är det meningen att man ska behöva må sjukt dåligt efter en match, eller ska man känna sig bra, och nöjd med att man gjort en bra match ? förstår inte vad felet med endel personer är?! usch snälla vilka dumheter!!

Nej nu ska jag fixa iordning lite här på mitt rum, och sedan tänkte jag lägga mig och kolla en film.. Tänkte ha frågestund, fråga på ända tills imorgonkväll. Jag svarar på alla frågor imorgon kväll. Så fråga på nu & somsagt det är pågrund av er nu om jag ska fortsätta att blogga eller inte, ha det bäst. Kramar

RSS 2.0