Måndag .

Shhiit vad fort veckorna går !! Idag är det redan Måndag. Shiitt . Och imorgon är juh den bästa dagen!! SPEDWAYYEEN BÖRJAR!!  Men missar det,tyvärr :/ ska till stan, men nästa gång ska ja kolla ;)

Idag åt ja frukost ute på Altanen, det är så skönt att bara sitta där =)
Sen skolan, lämnade Noelle, hade lektion o jobbade lite .. Blev helt galen på "siv" . Känner inte henne. Vem är hon ? Hm .. jaja

Efter skolan, hem , äta . Sen till Nadja, va med henne, vi gick ut i hagen . Sen så va vi där en stund. Sen kom Linn hem, då va vi med henne lite. Sen på kvällen lite senare var jag med en annan :) <3 Älskar diig! Du e bäst ! :) <3
Älskar diig !!

Ikväll var jag hos jenny o dom lite. Busade med Alicia .. Sen hem o kolla på Andra Avenyn . Sen datan. Sen nu kolla film, sen sova ?!! aa . tror det iallfall . Men Vi hörs väll en annan dag ?.
Imorgon får ja se om ja hinner skriva, ska ta hål i örat imorgon .. :)

Puss o Kram, så hörs vi .

image32


Söndag kväll .

Idag har jag bara lekt med barn känns det som :D haha Men en kulig dag iallfall .

Först käkade jag frukost ute på Altanen :) Sen cyklade jag iväg ner till Jenny, där busade jag med Alicia. Alwin sov hela tiden . Sen lagade Jenny o Ja Mat :) Det blev gott . Sen kollade vi på film, Alicia o ja sommnade nästan :P vi var trötta!!

Sen kom annelie ner. Då åkte Jenny iväg med Lövan . vet ej va dom skulle . Sen kom mamma o pappa o hämtade mig skulle ner till karlsson, köpte ett par skor, o lite annat på karlsson :P
Sen till Konsum o handla lite, sen gick jag till Pernilla o Moa . Vi hoppade lite på studsmattan. och sen gick vi till Frövi o kollade på Fotboll .
Högsby vann med 2-0 .

hej då.

Söndag .

Klockan är 10.00 nu . Ska snart ringa till Pernilla o Moa :) Ska dit o hoppa lite på studsmattan :P Kul Kul..
Ska käka lite frukost snart också .

Äntligen går det att lägga in bilderna på datorn,det har inte gått på ett tag nu :S
Men nu går det iallfall :) Igår kväll käkade vi Pizza o kollade på 7 Miljonärer . Den var väll Okej . Sen efter det duschade jag ..

Vet inte vad jag ska skriva ? Idag är det inte lika fint väder som det har varit denna vecka . Fast solen kanske kommer senare ;)  

Men ska gå nu .
vi hörs en annan dag :)

image31

Lördag :)

Idag vaknad jag vid halv sex. Men sommnade om efter en stund tills klockan blev åtta lr nått :P
Käkade frukost, gick ut en sväng på trädgården, och gjorde lite saker..

Sen skulle jag ner till Karlsson och sälja bingolotter vid 10.00-12.00 :S blää. Men det gick väll bra. Det var juh vårmarknad också där nere vid karlsson idag =) Petra o Mormor och barnen kom sen =)<3 Åkte häst o vagn med dom, sen kom Jenny o Annelie o Alicia o Alwin också. Alicia åkte också med när vi skulle åka häst o vagn =)<3 Det blev kul .. Sen fikade petra o Mormor o barnen o mamma o ja inne på design-gallerian. Annelie o dom gick hem .. Efter vi hade fikat åkte vi häst o vagn igen :P Sen skulle dom också gå hem .. Mamma och jag åt lite. och gick runt. köpte lite saker. köpte lite kläder på den nya affären också nere vid Karlsson :) fanns mkt fint där inne. Sen såg vi Agneta lite senare(efter några timmar typ) så då fikade vi med henne också. Sen blev det Aktion(eller hur det stavas) Vi köpte också lite saker. Sen kom Moa o Pernilla :)<3 vi köpte lite foppa tofflor till Moa sen skulle Moa hoppa i Hoppborgen ;) Sen hade visst Moas pappa köpt en Studs-matta också !! Så jag ska dit imorgon och hoppa lite med Moa :) <3

Det har varit en kulig dag :) Hoppas på en trevligt kväll också :)
Vi hörs, Kramar ..

image29image30 Älskar dig, du är värld Guld:) <3

Fredag Morgon .

Nu har jag ätit frukost, ska göra mig iordning. Duschade förut också .. Härligt väder som vanligt ute idag =)

Idag är det skolan, spanska sen är det väll vanliga lektioner som vanligt.
Efter skolan ska jag med Therezia hem :) <3 Vi ska nog köpa glass(hoppas jag xD) Sen hoppa lite och sola .
Kanske ta ut hennes kanin, får se .. Men Jag hinner inte och skriva så mkt mera nu .

Andreas kommer strax, han skulle sitta lite här. Sen vid halv tio drar han till Spanien :) Hoppas ni får det bra där.
Får väll gå nu. Men vi hörs senare kanske. Inte säkert.

Puss hej..

image28En bild från när vi var i Kreta :)<3


Torsdag .

Hej på er. Idag har det bara varit en vanligt torsdag och SOLIGT väder.(jäätte sköönt)
Men jag kan väll berätta vad jag har gjort idag då =)

Efter skolan åkte jag hem gjorde mackor o åt det , satt ute på altanen. nu kan man börja sitta där ute! (äntligen) xD
Sen medans jag skulle packa träningskläderna satte jag mig på trappen ute o tog en bulle :P Efter jag hade packat /  fikat så cyklade jag fort till Nadja. Där var Annie. Vi berättade lite saker för varandra .. Sen cyklade vi till Statoil, köpte glass. Men annie hade inga pengar så hon lånade av mig =)

Annie tog en Callippoo,Jag tog en clasic,Nadja tog en lakrits-puck .. vi satt vid borden vid statoil o åt glasserna =)
Efter det la vi godisbitar på vägen,skulle kolla om bilarna körde på dom =) Det var kul, Sen kom min kusin Anna, så då gjorde vi inte det mera :P haha .

Sen skulle vi pumpa cyklarna. Det tog en stund innan vi kom igång . XD guud. haha . Sen sprang jag in o hämtade pengar så sprang ja o köpte glass i glassbilen =) gööött. sen tog jag med mig två strutar till Annie o Nadja. o en till mig också då . Hehe.  sen cyklade vi hem till Nadja. Solade lite. sen bytte vi om. sen hem till Annie! Hon skulle byta om till träningskläder. Medans hon gjorde det hoppade jag o Nadja på studsmattan =) Och solade lite :P Det var kul. Sen när Annie kom ut kom hon upp o vi hoppade lite tillsammans. Sen cyklade vi iväg till Träningen. Det var en varm träning idag. Men skönt att träna av sig lite!!

Men nähä. nu ska jag ringa Nadja. Skulle kanske dit en sväng =) Puss hej ..

image27 Nu vet jag varför du inte fick vara kvar i Berga som lärare ..Snacka om att ja hatar diig.

Onsdag.

Skola och slöjd idag :/ Tråkigt ..

Kom hem nyss från Vlora typ. Vi har varit ute och gått. Sen gick vi till gabbi,så då hängde hon med:) <3 Vi gick till Ica och sen förenings-sport typ. sen ville Gabriella gå till Emån. Och gå på stenar? xD det var väll kul, bara att jag fick värsta dampet när det kröp myror på mig. Och att jag bröt sönder varenda gren :P Gabriella ville att Amanj skulle med. Men han låg och kollade på Simpsons/halv-sov.Men sen gick vi själva iallafall. på vägen hem sen så var det en bil som stog stilla. han kollade skit konstigt på oss. Vlora o Jag tog fram mobilen och skrev regristerings-nummret. Sen när vi hade gjort det. Körde killen igång bilen och gasade och körde sakta förbi oss ? :S Men jaja .

Nu ska jag göra lite andra saker. Vi hörs. Puss och Kram ..

image26


Tisdags kväll ;)

Tränat ikväll, på frövi :) Äntligen.. vi slutade lite innan halv sju. Sen duschade vi och lite. När jag kom hem satt jag vid datorn lite,sen åkte jag till affären. Där kommer jag inte ihåg vad jag handlade xD tss..

När jag kom hem satte jag mig vid datorn. Klockan gick fort, sen blev den åtta,kollade på Andra Avenyn<3 Jaja. Det var väll som vanligt där typ. Kim har börjat att äta dom där tabbletterna . Mm. Nu ska jag lacka mina naglar lite. Sen ska jag nog bara sitta här vid datan. hehe. :P Men jaja.

Imorgon får jag se om jag hinner att skriva någon faktiskt, ska juh färga håret efter skolan,sen har jag läxor. Jupp. Men Men. Kanske blir ett kort inlägg imorgon? Vem vet ? XD

Men Men. God natt på er så länge iallafall. Puss hej

image25 Undebart väder. Känns som sommar!


Tisdag .

Skola idag som vanligt. Gick långdag :/

Bytte platser idag på morgonen. Det blev väll en ganska bra plats iallafall =) Har städat på mitt rum lite nu. Ska snart käka , sen är det träning. Nadja kommer vid kvart i fem. Ikväll ska jag väll inte göra så mycket. Sitta vid datorn och kolla Andra Avenyn ;)

Igår var det sommarväder verkligen! Det var så himmla skönt. Idag har det varit lite blåsigare, Men ändå skönt =) Hoppas sommaren kommer snart !! Hoppas det är fint väder när vi ska åka på klassresa =) Längtar så mkt till det nu!

Beställde tid förut för att göra hål i örat . På tisdag klockan halv fyra, ska jag göra det :) Jiippiie. Kommer nog göra ont. Men Men. haha. Nu ska jag ta fram tärningskläder och lite. Skriver nog mera imorgon. Jag kan ingentingen lova. Men hoppas på det. Puss och Kram Så Hörs Vi ...

En gammal bild...

Tisdag .

Länge sen jag skrev nu. Men det ska bli ändringar på det. Har inte orkat helt enkelt att skriva :S Men jag ska försöka ändra på det nu iallfall. Jag tänkte att jag kunde skriva lite om vad jag har gjort idag och vad jag ska göra resten av dagen :

Idag var det låång dag. Vi jobbade som vanligt. Och vi gjorde ett test om den boken vi har läst. (häxans son)
det var lätt. och vi hade rast. sen gympa. På gympan körde vi någontingen. haha.. Men kul var det iallfall..  sen åt vi mat. Det var fransk lantsoppa :S den va ej god. usch .. Vi var på bibblan, och sen läste vi böcker ..  På eftermiddagen fikade vi vårt fika .. Sen gjorde vi våra bilder och sånt där klart. Fast allt är inte klart än. Men Men. Vi måste bli klara med det imorgon till våran Vernissage.  ;) Efter vernissagen imorgon har jag Utvecklings-samtal :(Jag är så död) Jaja.

Ikväll har jag träning. Efter träningen ska jag baka med Nadja =) <3 Kul-Kul ...
Nu ska jag fortsätta att fixa iordning mitt rum .. Puss hej.


 
fula jag ..

Hejsan :)

Förlåt för jag inte har skrivit nåntingen, men jag har inte orkat nu på ett tag .. Och nu är jag sjuk också :S .. Så om dagarna slappar jag bara framför tv:n .. Finns inget annat att göra, det finns knappt nåntingen på tv:n heller om dagarna .. :/ Men Men ..

Ikväll ska jag väll inte göra nåntingen särkilt, bara kolla på tv:n .. Kockduellen eller sjukhuset sen är det "Rent Hus" (rättare-sakt smutsigt hus) haha .. Men jaja .. Puss hej .

RSS 2.0